Vis min kurv
Kurv
 
0

Din kurv er tom

Kurv 0

Inspiration

Små glimt fra Junas univers

Vores mission er at sikre både et godt design og høj kvalitet. Vi tror på at godt design afhænger af materialets kvalitet og funktionaliten. Hos Juna stræber vi efter, at du aldrig skal gå på kompromis med hverken design eller kvalitet. 

 

SE ALLE VORES NYHEDER

 

Inspiration Baeredygtighed 500X500px

 

 

Bæredygtighed

Hvad betyder det for dig?

Hos Juna tror vi på bæredygtighed, og derfor er det også vigtigt for os at vores produkter er produceret på en hensigtsmæssigmåde - både for dig og miljøet. At tekstiler er økologiske eller bæredygtige, er på ingen måde ensbetydende med, at man skal gå på kompromis med den øvrige kvalitet. Vi sætter en ære i at producere vores produkter efter de højest mulige miljømæssige og etiske standarder. 

Derfor har vi blandt andet OEKO-TEX® mærket på alle sengesæt.

 

Læs mere om hvad det betyder for dig

Inspiration Sov Godt Banner 996X500px

Sov godt

I 100 % økologisk bomuld

Friskt og køligt eller lunt og hyggeligt: De fleste af os har klare præferencer for, hvordan soveværelset skal indrettes og prioriteres for at få en god nats søvn. Men uanset stil og stemning er der én ting, der kendetegner et perfekt sovemiljø, nemlig sengetøj i lækker kvalitet.

Læs om de bløde sengesæt her

 

STÅ OP MED NY ENERGI

Få 5 gode råd til din søvn

En god nats søvn gør underværker. Når du er veludhvilet, får du mere energi til dagens gøremål, familieliv og alt det andet, der gør dig glad. Samtidig styrker du en række fysiske og mentale processer i kroppen. Der er altså mange gode grunde til at prioritere søvnen.

Få den 5 råd her

 

Inspiration Lagner Banner 996X500px

Guide til det rigtige lagen

Hvilket type lagen skal du vælge?

Vi har et stort udvalg af lagner i forskellige kvaliteter til at dække dine behov og lige præcis til din madras. Du får høj kvalitet og god pasform, hvad enten det er et kuvertlagen, boxlagen, stræklagen eller fladt lagen. Alle vores lagner er Oeko-tex® godkendte.

Læs vores guide her

 

Vaskesymboler

HVAD BETYDER DE EGENTLIG?

Friskt og køligt eller lunt og hyggeligt: De fleste af os har klare præferencer for, hvordan soveværelset skal indrettes og prioriteres for at få en god nats søvn. Men uanset stil og stemning er der én ting, der kendetegner et perfekt sovemiljø, nemlig sengetøj i lækker kvalitet.

Få et overblik over hvad de betyder

 

Inspiration Borddaekning 317X500px

Inspiration Karklude 317X500px

Inspiration Scrubs 317X500px

Sommerlig Borddækning

PERFEKT TIL SOMMERENS FESTER

Kig med, når stylist og skribent Katrine Martensen-Larsen dækker det smukkeste JUNA bord, der emmer af dansk sommer og giver en lyst til selv at dække op og ikke mindst sidde med omkring bordet.

Få inspiration til borddækning

 

Er din karklud skadelig?

HVAD KAN DU GØRE?

Du kender helt sikkert de almindelige engangsklude, som oftest ses i de klassiske farver: lyseblå, lyserøde og gule. En ting, de færreste ved, er, at de faktisk er både skadelig for dig og dine omgivelser.

Find et bedre alternativ

 

HJEMMELAVET BODYSCRUBS

FORKÆL DIG SELV

Har du lyst til lidt ekstra i hverdagen? Bodyscrubs er et godt supplement til den daglige hudpleje, som efterlader huden blød og ren. Vi har samlet fire forskellige opskrifter på de bedste hjemmelavede scrubs.

Få fire opskrifter her

 

Inspiration Picnic Banner 996X500px

BÆREDYGTIG PICNIC

Juna Outdoor

Hvert år smides mange tusind tons tekstil direkte i skralde-spanden. Dette kan bruges til recycling, så vi undgår at bruge ligeså mange ressourcer til nyt materiale. Outdoor-serien er lavet af kasseret bomuld. 

Læs mere om Outdoor-serien her

 

Rå-serien

I SAMARBEJDE MED JESPER VOLLMER

i samarbejde med Rå præsenterer Juna nu en ny, funktionel forårskollektion, der er dedikeret til råheden og autenticiteten og henter inspiration i modens verden med dobbeltstikninger, læderdetaljer og metalnitter.

Læs mere om Rå-serien her

 

Skiller Lyngby Porcelaen

Webshop

- Fri fragt
- Hurtig levering (2-3 hverdage)
- 30 dages gratis retur

Find forhandler

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

Vi bruger cookies X