Vis min kurv
Kurv
 
0

Din kurv er tom

Kurv 0

 

HVILKEN TYPE LAGEN SKAL JEG VÆLGE?

Vi har et stort udvalg af lagner i forskellige kvaliteter til at dække dine behov og lige præcis til din madras. Du får høj kvalitet og god pasform, hvad enten det er et kuvertlagen, boxlagen, stræklagen eller fladt lagen. Alle vores lagner er Oeko-tex® godkendte.

Du kan læse mere omkring vores mærkning & standarder her.

JUNA Lagner Kuvert 500X500px


KUVERTLAGEN I PERCALE

Et kuvertlagen er ideelt, hvis man både har boxmadras og topmadras. Lagnet ligger glat og stramt på den øverste madras, og når sengetøjet skal vaskes, kan man nøjes med at vaske kuvertlagnet, mens lagnet på den nederste madras kan blive liggende i længere tid. Juna kuvertlagner er lavet med en lille smule højde, så de også passer på lidt højere topmadrasser. De ligger bedst på topmadrasser med højden 4-8 cm.

Køb her

JUNA Lagner Box 500X500px


BOXLAGEN I PERCALE

Boxlagner kan bruges både på springmadrasser og boxmadrasser op til en højde på ca. 26 cm. Lagnet har en højde på 30 cm, og elastikken i hele vejen rundt sørger for, at det ligger fast på madrassen.


 

Køb her

 

JUNA Lagner Straek 500X500px


JERSEY (STRÆKLAGNER)

Juna jerseylagen er produceret af 100% bomuld i kraftig og ekstra blød kvalitet, der giver optimal sovekomfort. Lagnet er ekstra højt (45 cm), så det i mange tilfælde kan dække både box- og topmadras. Elastikken hele vejen rundt i kanten gør dog, at det også kan bruges på lavere madrasser.

Køb her

 

JUNA Lagner Fladt 500X500px


FLADT LAGEN I PERCALE

Traditionelle, glatte lagner uden sammensyninger kan bruges på alle typer madrasser. Lagnet kan enten foldes ned omkring eller ind under madrassen, eller man kan lade det hænge løst. 


Køb her

 

Webshop

- Fri fragt
- Hurtig levering (2-3 hverdage)
- 30 dages gratis retur

Find forhandler

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

Vi bruger cookies X