Vis min kurv
Kurv
 
0

Din kurv er tom

Kurv 0

Funktionelt design

Vores mission er at sikre både et godt design og høj kvalitet. Vi tror på at godt design afhænger af materialets kvalitet og funktionaliten. Hos Juna stræber vi efter, at du aldrig skal gå på kompromis med hverken design eller kvalitet. Læs mere om kvaliteten af vores sengetøj, lagner, håndklæder og meget mere. 

JUNA Haandklaeder

 

Håndklæder

Hverdagsluksus i badeværelset

Uanset om du har et lille eller stort badeværelse, så er luksus ikke svært at skabe. Det handler om, hvad du bringer ind på badeværelset og gode, bløde håndklæder i høj kvalitet, er det første skridt i den rigtige retning til ægte hverdagsluksus.

I kollektionen har vi to forskellige typer håndklæder Organic og Tiles. 

Læs mere om vores håndklæder her

Sengetøj

En god nats søvn og følelsen af luksus afhænger af sengetøjets kvalitet og materiale. Vi udvælger nøje vores materialer, så de kan dække forskellige typer behov, når du sover. Vi har samlet al vores viden om vores materialer og funktionalitet til dig.

Læs mere om vores sengetøj materialer her

 

Lagner

Vi har et stort udvalg af lagner i forskellige kvaliteter til at dække dine behov og lige præcis til din madras. Du får høj kvalitet og god pasform, hvad enten det er et kuvertlagen, boxlagen, stræklagen eller fladt lagen. Alle vores lagner er Oeko-tex® godkendte.

Læs mere om vores lagner her

 

Vælg den rigtige dug

kvaliteter til hvert formål

Hos Juna kan du finde damask duge, voks duge, bomuldsduge m.m. Fælles for dem er, at de kan skabe en smuk ramme for bordet til både fest eller hverdag.

Læs mere om vores duges materialer og funktioner:

Webshop

- Fri fragt
- Hurtig levering (2-3 hverdage)
- 30 dages gratis retur

Find forhandler

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

Vi bruger cookies X