Vis min kurv
Kurv
 
0

Din kurv er tom

Kurv 0

Sengetøj fra Juna - stort udvalg i sengesæt med dynebetræk


Danske kvalitets sengesæt fra Juna i almindelig længde, ekstra længde og til dobbeltdyner. Køb lækkert sengetøj i smukke farver direkte fra webshoppen.

Juna har sengetøj i mange farver, mønstre og størrelser, og vi har prominente topdesignere som Bjørn Wiinblad og Nanna Ditzel i vores udvalg. Sengetøjet er fremstillet i bomuld og bomuldssatin, fås i både 140x200, 140x220 og 200x200 – og så er det naturligvis Oeko-Tex-godkendt.

 

JUNA Zigzag 482X538px

JUNA Grid Pink 482X538px

 

Smukt sengetøj i mange farver, mønstre og størrelser

Er der noget bedre end at lægge sig i et helt perfekt sæt sengetøj? Sengetøj, som både er smukt, lækkert og funktionelt? Nej vel? Og en god nattesøvn er ligefrem afgørende for vores helbred, så det gælder om at skabe de bedste rammer for søvnen med en god og indbydende seng, hvor sengetøjet er i høj kvalitet. Derfor har Juna et bredt sortiment af sengetøj i mange farver, mønstre og størrelser, så du kan finde netop dit nye yndlings-sengelinned lige her. Gå på opdagelse i de mange klassiske og tidløse design, og find lige præcis dét mønster og dén stil, der passer dig. Så sørger VI for, at kvalitet og funktionalitet også er i helt top, så du kan gå i seng og få lige præcis dén luksuriøse følelse, som du helt sikkert har fortjent – hver eneste dag.

Se alle vores sengesæt her

JUNA Folded Stripes 482X538px

JUNA Squares 482X538px

 

Designet af Bjørn Wiinblad og Nanna Ditzel

Selv om udseende selvfølgelig ikke betyder alt, så føles det altså bare lidt ekstra lækkert at gå i seng, når sengen er iklædt et smukt design.
Juna kan præsentere dig for nogle af landets stærkeste designnavne. For eksempel står Bjørn Wiinblad og Nanna Ditzel bag flere af vores populære sengesæt med design, der er æstetiske og stilsikre, og som vil passe perfekt ind i de fleste soveværelser. Designernes delikate valg af afdæmpede farver og sarte, grafiske mønstre rammer også den nordiske stil lige i øjet, så du også er sikker på, at dit soveværelse holder stilen.

Sengetøj i mange mål og med funktionelle features

Når du har fundet præcis dét sengesæt, du allerbedst kan lide i vores udvalg, så findes det helt sikkert også i en størrelse, der passer til lige præcis din dyne – om du så kører med enkelt- eller dobbeltdyne. Alle vores dynebetræk findes i det helt almindelige mål på 140x200 cm, til dynen med ekstra længde på 140x220 cm, mens enkelte af sengesættene er lavet til dobbeltdynen på 200x200 og 200x220 cm. Alle vores dynebetræk lukkes med enten lynlås eller knapper, så funktionaliteten er helt i top og dynen ikke falder ud af dynebetrækket i løbet af natten.

 

 

Med omtanke

Bomuld og bomuldssatin i høj kvalitet

 

Alt Junas sengetøj er fremstillet i 100% bomuld eller bomuldssatin og er vævet af ekstra fine garner, som gør stoffet ekstra lækkert mod huden. Stoffet er blødt, og farverne fremstår klart på den blanke overflade og giver linnedet et eksklusivt udseende. Junas bomulds sengesæt er designet og vævet i smukke mønstre og forskellige strukturer, som giver hvert enkelt sengesæt et unikt look og design.

Alle Junas sengesæt er naturligvis Oeko-Tex-godkendte, så du er helt sikker på ikke at få sundhedsskadelige stoffer med i seng.

Læs mere om vores mærkning og standarder her

 

JUNA Zigzag 2 482X538px

JUNA Lagner 482X538px

 

Husk også lagner og ekstra pudebetræk

Husk, at du naturligvis også kan finde lagner her hos os. Vi har lagner, der passer til så godt som alle senge; flade lagner, kuvertlagner, jerseylagner og boxlagner i mange farver og størrelser.

Og måske er du én af de mange, som sover med ekstra hovedpude? Vi tilbyder også løse pudebetræk i flere forskellige kvaliteter og typer og i en bred pallette af farver, så du helt sikkert kan finde ét, der passer til dit sengetøj.

Læs om vores forskellige lagner her

 

Webshop

- Fri fragt
- Hurtig levering (2-3 hverdage)
- 30 dages gratis retur

Find forhandler

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

Vi bruger cookies X