Vis min kurv
Kurv
 
0

Din kurv er tom

Kurv 0Om Juna

Juna er... dansk interiørdesign med stærke Skandinaviske rødder. Boligtekstilerne er både klassiske og moderne i linje med tiden, skabt ud fra en designproces, der sikrer Juna filosofien omkring høj kvalitet og øje for detaljen. Vi udvikler os og bevarer værdierne, der har skabt et loyalt bånd til vores kunder siden 1972.

Dansk designede boligtekstiler i høj kvalitet siden 1972

I Juna skaber vi vores egne designs og får produceret tekstilerne hos udvalgte leverandører. Vi har stolte traditioner inden for fremstillingen af håndklæder, damaskduge, lagner mv., hvor vi har et stærkt partnerskab med udvalgte producenter i tekstilindustrien. Dette sikrer, at vores produkter er Oeko-tex godkendte og giver dig et sundt forhold til dine tekstiler.

Komfort og holdbarhed bliver skabt igennem erfaring og passion

De mere end 45 års erfaring øger vores passion for at kunne glæde forbrugere med komfortable og holdbare produkter. Vi har et stort kendskab til, hvad der skaber et godt boligtekstil, og som kvalitetsbevidstforbruger bliver du bekræftet, når du vælger Juna. Bløde miljøvenlige håndklæder, lagner - der passer til dit behov - og Damaskduge der afviser rødvin under middagen, er det vi forsøger at give dig.

Moderne design bliver forenet med traditioner

Vi arbejder hver dag med de næste sæsoners boligtrends for at kunne forene vores traditioner med nutidens design. Designet rører følelserne igennem ærlige værdier og en snert af poesi. Produkterne er skabt i to årlige kollektioner, som fokuserer på simplicitet og relevans, der vægter traditionerne højt, men bærer en nysgerrighed og passion i sjælen. Vi skaber en skarp historiefortælling igennem vores produkter og tilpasser os tiden i en forståelig form, der fascinerer og skaber værdi.

Læs hele historien her

Webshop

- Fri fragt
- Hurtig levering (2-3 hverdage)
- 30 dages gratis retur

Find forhandler

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

Vi bruger cookies X