Vis min kurv
Kurv
 
0

Din kurv er tom

Kurv 0Pressemeddelelser

Her finder du de seneste pressemeddelelser vedrørende produktnyheder:

» Til pressekontakt
» Til billeddatabasen


Nattesøvn a la akvarel

Ifølge ordsproget høster man, som man sår – og dermed er der lagt op til en god nattesøvn, når sengen bliver redt med efterårets nye JUNA-design, Harvest. Det billedskønne mønster tager afsæt i en håndmalet akvarel og skaber med sine bløde penselstrøg og silkeglatte bomuldssatin følelsen af at falde i søvn på en blomstermark. Den botaniske opredning er samtidig topaktuel og en del af tidens florale trend, der lader det blomstre på catwalken og i interiøruniverset og trækker naturen indenfor året rundt.

» Se den fulde pressemeddelelse her


Drømmedestination

Moderne mennesker er kosmopolitter, som kan sove alle steder, hvor der er en god og velredt seng – og netop nattesøvnen fylder i disse år mere og mere, når vi rejser. Tidens rejsetrends dikterer enten oplevelse eller opladning, og skal de menneskelige batterier oplades, er sengeluksus ikke til at komme uden om. Med inspiration fra Slow Travel-trenden lancerer JUNA nu kollektionen Travel, der henter sit etniske mønster fra historiske fliser og blander flere motiver til et grafisk print fuld af hotelinspiration.

» Se den fulde pressemeddelelse her


JUNA på japansk

Selvom danske designere har hentet inspiration i Japan siden slutningen af 1800-tallet, er den dansk-japanske designforbindelse i dag stærkere end nogensinde. På trods af den store fysiske afstand går der en lige linje fra den skandinaviske funktionalisme til den japanske brugskunsttradition, hvor håndværket og enkeltheden begge steder er i fokus. Det samme er forkærligheden for kvalitetstekstiler, som dette efterår også har fået JUNA til at vende sig mod solens rige og præsentere et nyt design til soveværelset, der er fuld af origami-referencer og indbyder til sirlig sengeredning i hvide og natblå jacquard-nuancer. Netop nu er Japan kult som rejsemål og som gastro- og designdestination. Til trods for det nye nordiske køkken og den skandinaviske minimalisme rummer Japan en asketisk enkelthed og unik æstetik, som appellerer til Nordic Living og for længst har sat sushi på hverdagens menukort og de karakteristiske manga-tegneserier på bestsellerlisten.

» Se den fulde pressemeddelelse her


Kabelstrik og vaffelvævning til hjemmegarderoben

Modens verden og interiøruniverset har altid været tæt forbundne. Måske især om efteråret, hvor vi rykker indendørs efter en lang lun sommer og har lyst til at klæde boligen på i nye tekstiler og tilbehør, præcis som vi selv svøber os i vamset strik, når temperaturen er for nedadgående. Med det for øje lancerer JUNA nu River og Land: To stærke nyheder, der bejler til efterårsboligen med kabelstrikkede puder og pøller i nedtonede naturfarver samt en ny plaid i vævet vaffelkvalitet med frynser, der også kan bruges til at klæde sengen på i bohemet hotelstil.

» Se den fulde pressemeddelelse her


Haute couture til badeværelset

Catwalken og modeskabernes overdådige kreationer vækker hver sæson designerdrømme hos de fleste fashionistas. Også hos JUNA, som dette efterår klæder badeværelset på med tekstiler inspireret af parisermoden. Her lægger ranker af rhinstene og håndbroderede detaljer motiv til mønsteret Pearl, der træder frem på håndklæder vævet i 100% jacquardvævet bomuldsfrotté, og med sin 3D-effekt skaber en følelse af hverdagsluksus på det moderne badeværelse i mørk grå, blå og offwhite.

» Se den fulde pressemeddelelse her


Julens cool kniplinger

Netop nu oplever det håndlavede look en overvældende renæssance. Vi strikker og hækler igen som aldrig før og hylder den fordybelse, kvalitet og slow living livsstil, der ligger i de gamle dyder – men i den travle juletid er tanken om hjemmelavet julepynt urealistisk for de fleste. Heldigvis kommer JUNA nu alle fans af håndarbejdskulten i møde med lanceringen af den nostalgiske julekollektion Noel, der henter inspiration i gamle kniplinger omsat til seks klassiske julemotiver i rød og hvid.

» Se den fulde pressemeddelelse her


Bordets glæder i læder

Da JUNA i foråret lancerede serien RÅ i samarbejde med det bornholmske mad- og koncepthus af samme navn, var det ud fra ønsket om at sætte autenticitet på menuen for køkkentekstiler og borddækning. Det holistiske tekstilunivers blev øjeblikkeligt en succes, og nu udvider JUNA sortimentet med et dækkedesign i læder. Ligesom RÅ-seriens øvrige dele er de nye dækkeservietter designet i samarbejde med kokken Jesper Volmer, og det bæredygtige bøffellæder i brun og sort er således både et perfekt match til den moderne madkultur og til tidens andre kultmaterialer som keramik, stentøj, træ og metal.

» Se den fulde pressemeddelelse her


Ditzels designerjul

Nanna Ditzels designarkiv er fuld af fantastiske møbler og mønstre. Igennem sin lange karriere udfoldede dansk designs førstedame sig inden for mange kreative discipliner og lod sig ikke sætte i bås. I stedet arbejdede hun ud fra tanken om at designe til alle det moderne menneskes brugsbehov og hertil hører naturligvis tekstil og – vil de fleste mene – jul. Derfor genfortolker JUNA nu Ditzels poetiske gardinstof med stiliseret stjernemønster og lancerer Christmas: En scandicool juleserie, der lægger mønster til en række sæsonaktuelle produkter med appel til alle designfans.

» Se den fulde pressemeddelelse her


Den lille røde

Modens verden og interiøruniverset bevæger sig oftest i de samme cirkler, ikke mindst når det kommer til tekstilerne. Her har enhver designer med respekt for sig selv ”den lille sorte” kjole i kollektionen, og nu er det tid til, at det moderne julehjem får sit helt eget decemberdesign. Derfor lancerer JUNA nu Natale – en grafisk juledug i nordisk look, der bejler til både traditionalister og minimalister i sæsonens klassiske signaturfarver rød og råhvid.

» Se den fulde pressemeddelelse her


Blød bæredygtighed

Bæredygtighed vægter stadig højere hos den moderne forbruger. Ikke mindst på badeværelset, hvor de fleste i dag omgås badeværelsets primære ressource, vandet, med stadig større omtanke og derfor forventer, at badeværelsets tilbehør følger trop. Dette forår introducerer Juna derfor Check – en klassisk håndklædeserie i økologisk bomuld, der hjælper alle fans af hjemmespa til at nyde vandets velvære med samvittigheden på det tørre. Sortimentet indeholder vaskeklud og håndklæder i basisfarverne hvid, grå og mørkeblå samt en trendy afstikker til nuancen nude og en bademåtte i mikrofiber i grå og mørkeblå.

» Se den fulde pressemeddelelse her


Tekstil til Rå kost

Bornholm er i folkemunde kendt som ”Solskinsøen”, men det er ikke kun vejret, der tilsmiler den lille ø. Bornholm trækker på en stærk tradition for håndværk og fødevareproduktion, der har ført klippeøen ind i den gastronomiske superliga og gjort Bornholm til et kulinarisk hotspot. Med til Bornholms solskinshistorier hører koncepthuset Rå, som med kok Jesper Vollmer og Annette Heick i front arbejder holistisk med madmiljøet. Til dette hører både borddækning og køkkentekstiler – og i samarbejde med Rå præsenterer Juna nu en ny, funktionel forårskollektion, der er dedikeret til råheden og autenticiteten og henter inspiration i modens verden med dobbeltstikninger, læderdetaljer og metalnitter på det store udvalg af alt fra forklæde og grillhandske til grydelapper, dækkeservietter, dug og brødkurv.

» Se den fulde pressemeddelelse her


Pillow talk

Som tekstilproducent siden 1972 er Juna vant til at have fingeren på pulsen. Eller fingeren på puden, fristes man til at sige, for tekstiluniverset er i dag under markant forandring. Hverdagens brugsdesign som sengetøj og håndklæder er fortsat i høj kurs og raffineres hver sæson med nye farver og materialer, sideløbende med at tekstil boomer som indretningsobjekt. Tæpper, polstrede møbler, gardiner, måtter og puder – alt er tilladt, når det kommer til at sætte stoflighed og sanselighed på boligen, og så er mindre tekstilprodukter oplagte, når tidens modeluner skal følges. Med det for øje styrker Juna dette forår sin pudekategori og føjer tre nye, trenddrevne design til sortimentet, der indbyder til pillow talk i sofaen, stolen og på sengen i stærke grafiske, men også vidt forskellige udtryk.

» Se den fulde pressemeddelelse her


Vaffelvævet hverdagsluksus

Hverdagen er fuld af ritualer og velkendte touch points, som vi er i berøring med dagligt – og det fortjener lidt ekstra luksus. I hvert fald hvis det står til Juna, som med årtiers tekstilekspertise i ryggen ikke bare fornyer sit design, men også sit sortiment og nu introducerer karkluden i forårets nyhed Waffle. Som navnet antyder, er Waffle skabt i vaffelvævet bomuld, som får en ekstra sprød kvalitet og designlækker struktur, der egner sig perfekt til større flader som sengetøj og viskestykker. Waffle-serien sætter samtidig fokus på karkluden, som i hvid, sand og lilla vaffelvævning hæver hverdagens uundværlige hjælper til et lille designstatement, og med sin ultratynde kvalitet bliver et naturligt og bæredygtigt alternativ til de syntetklude, vi ofte bruger og smider væk i det moderne køkken.

» Se den fulde pressemeddelelse her


Firkantet fornyelse

Bjørn Wiinblads kunstneriske DNA er synonymt med det snørklede, frodige og finurlige, men alligevel er han ikke sådan at putte i boks. Wiinblad arbejdede nemlig inden for et utal af produktkategorier fra keramik til teaterkostumer, og med lanceringen af Junas nye tekstilunivers ”Squares” er der redt op til en nyhed helt i den berømte multikunstners ånd. Serien omfavner et fuldt sortiment af bløde nyheder til bordet, køkkenet og sågar kufferten, der bruger Wiinblads ornamenterede firkanter som motiv på uundværlige brugsdesign som sengetøj, toilettasker, damaskduge, dækkeservietter, viskestykker, forklæde, grillhandsker og grydelapper i Wiinblads kongeblå signaturfarve suppleret af hvid og grå.

» Se den fulde pressemeddelelse her


Urban udestue

Boligindretning omfatter i dag langt flere zoner end tidligere. Private rum som soveværelse og badeværelse er nye fokusområder, og vi breder os også gerne ud over hjemmets fire vægge. Ikke mindst i Norden, hvor sommeren er så kort, at den leves ude, så snart vi kan slippe afsted med det, og derfor gør vi altanen, haven og terrassen til vores andet hjem. Det kræver naturligvis den helt rette indretning, der er lige så stemningsfyldt, som den er slidstærk. Til indretning af uderummet har Juna derfor skabt Outdoor Urban. En kollektion af skandinaviske udendørstekstiler i moderne pyjamas-stil, der lægger striber til alle slags solskinstimer med hynder, duge, dækkeservietter, viskestykker, vattæpper og en strandtaske.

» Se den fulde pressemeddelelse her


Tøj til powernapping

Interiørmoden og vores prioriteringer i boligindretningen har været under markant forandring de seneste årtier. Ikke mindst i soveværelset, hvor sengetøjet er gået fra need to have til nice to have, og i dag bruges som stilmarkør i rummet. Den nye involvering i sengetekstilerne har øget behovet for design, der følger trends og tendenser tæt, og derfor lancerer Juna hver sæson en stor pulje nyheder i netop sengetøjskategorien. Dette forår er der skruet op for organisk inspiration fra havet og haven med nyhederne Ocean, Waves og Hiprose, mens den skandinaviske forkærlighed for striber og strukturer holdes i hævd med Grid og Skyline, der ligesom resten af Junas sengetøjssortiment er OekoTex-certificeret.

» Se den fulde pressemeddelelse her


Påske for fuld Fabergé

Skandinavisk design er kult og dyrkes over hele verden for sine mange kvaliteter. Farverigdom er dog sjældent en af dem, for selvom trendbarometeret netop nu går mod maksimalisme og multikulør, er Nordic Living trenden fortsat forsigtig med at bruge farver. Det gælder ikke mindst på bordet, hvor farverne ofte kun slippes løs, når højtiden kalder på traditionelle julerøde og påskegule nuancer. Men ikke længere. Dette forår tager Juna nemlig farveteten og bekender sig til gul med moderne fortegn i et nyt, douche dugedesign, der henter grafisk inspiration i de dekadente Fabergé-æg og sætter påsken på ny og trendy tekstilformel, som sagtens kan bruges langt ind i sommeren.

» Se den fulde pressemeddelelse her


Pudesnak & hot hamam

Dansk design er kendt for sin evne til med en rød tråd at indrette alle rum i boligen – fra stue til badeværelse. Dette efterår går tekstilbrandet JUNA designhistorien efter i sømmene og lancerer Diamant: Et nyt design, der supplerer JUNAs klassiske sengetøj med trendobjekter til boligindretningen, og som med strikkede sofapuder, moderigtige måtter og hamam-håndklæder skaber en total tekstilløsning. Diamant er, som navnet antyder, skabt ud fra ædelstenens grafiske form, der bruges som et gennemgående mønster og skaber en næsten tredimensional effekt på alle kollektionens flader. Ikke mindst på de nye sofapuder i strik, der er som skabt til slow living-trenden og næsten ser håndlavede ud, når diamantmønsteret løfter sig fra overfladen og gør dem rustikke og elegante på en og samme tid.

» Se den fulde pressemeddelelse her


Skrædderkunst til soveværelset

I de senere år er interessen for at klæde boligen på med tekstiler eksploderet. Her er catwalken og couture-kunsten en stor trendinspiration, og med efterårsnyhederne Spiga og Shirt er JUNA gået skræddermesteren i bedene. Resultatet er to nye design, der hylder den klassiske sildebensvævning og sætter eksklusive tekstildetaljer på sprødt sengetøj i nordiske, douche farver med tilhørende køkkentekstiler. Det er ingen hemmelighed, at vi oftest har lyst til at indrette os, som vi klæder os. Det gælder ikke mindst i soveværelset, hvor dyner og puder giver rig mulighed for at sætte et personligt udtryk på sengen og endda skabe regulære fashion statements. Med enkelt, ensfarvet sengetøj er det let at genskabe hotelstilens luksuriøse look, mens stilrene striber skaber klassisk, skandinavisk stemning – og med JUNAs efterårsnyheder Spiga og Shirt er det nu muligt at ramme begge stilretninger.

» Se den fulde pressemeddelelse her


Sengetøj til Simple Living

Sengetøjet er på få år gået fra need-to-have til nice-to-have i moderne indretning. Det behøver nemlig ikke længere at være gabende kedeligt at klæde sengen og soveværelset på i tekstiler – tværtimod understøtter sengetøjet i dag boligens stil og gør ofte brugen af sengetæppe overflødig. Netop nu præger det ærlige og enkle interiørmoden, og til dette hører Horizon: Et nyt, grafisk JUNA-design, der i klassisk bæk og bølge-kvalitet omsætter simple living trenden til nordiske brugstekstiler.

» Se den fulde pressemeddelelse her


Wiinblads flowerpower

Som maksimalist efterlod Bjørn Wiinblad sjældent en bar plet på sine verdensberømte keramikdesign og vævede gobelintæpper. Tværtimod arbejdede han med at fylde hele fladen ud med sin snørklede signaturstreg og skabte dermed et visuelt landskab med masser af detaljer – fra blomster og borter til fugle. Dette efterår er det blevet baggrundsmotivernes tur til at spille hovedrollen, når JUNA lancerer Rose. En nyhed med inspiration og dekoration fra Bjørn Wiinblads originale bagkatalog, der nu er omsat til moderne soveværelsesdesign fuld af kunstnerens kendte flowerpower.

» Se den fulde pressemeddelelse her


Ditzel dresser boligen op

Nanna Ditzel er en af de mest prominente profiler i dansk designhistorie. Hun var stort set ene kvinde i en ikonisk kreds af danske møbeldesignere, men lod sig ikke begrænse i sin nysgerrighed og skaberglæde. Nanna Ditzel står bag både møbeldesign, smykker, tapeter og tekstiler, og dette efterår hylder JUNA dansk designs Grand Old Lady med lanceringen af flere nyheder i serien Komet. Et design, der er inspireret af Ditzels eget kjolemønster og nu klæder vinterboligen på med metallisk retro-elegance. Med afsæt i en stofprøve fra Ditzels egen kjole har JUNA genskabt det smukke mønster og sat det på en række produkter til spisestue, soveværelse og køkken med de glamourøse Komet-duge i metalprint som kollektionens signaturdesign.

» Se den fulde pressemeddelelse her


Wiinblads bløde side

Bjørn Wiinblads kunstneriske univers rammer et blødt punkt hos de fleste. Uanset om man er vokset op med Wiinblad eller først har mødt den farverige maksimalist i den moderne relancering, er det svært ikke at blive smittet af overdådigheden og eventyrligheden i Wiinblads streg. Det gælder også JUNA, som nu væver videre på fortællingen om Danmarks store multikunstner med en kollektion, der er inspireret af Wiinblads gobelinarbejder. Gobelin serien gør det muligt at rede op, tørre af og dække op med Wiinblad design og bringer samtidig ny tekstualitet og grafisk skarphed til hans ikoniske motiv: Kvindeansigtet.

» Se den fulde pressemeddelelse her


Ditzel ser dyner

Nanna Ditzel er kendt som The Grand Old Lady i skandinavisk design. Med sine møbler, tapeter og tekstiler klædte hun rummet på med funktionel formgivning, der udforskede de menneskelige relationer, og intet møbel står vel mennesket nærmere end sengen. Her tilbringer vi godt en tredjedel af vores liv, og det kalder på holdbart design med høj æstetik. Dette forår løfter JUNA derfor dynen for en ny serie tilegnet Nanna Ditzels karismatiske mønster Kryds & Tværs, der overføres til sengetøj samt til dækkeservietter og akryldug med moderne funktionalitet og nordiske retro-referencer.

» Se den fulde pressemeddelelse her


JUNA udforsker designjunglen

Det kan være lidt af en labyrint at finde rundt i designjunglen, ikke mindst når det kommer til indretningen af boligens mest private rum, soveværelset. Ligesom badeværelset er soveværelset blevet en fokuszone, der ikke kun har praktisk funktion, men også tjener som refugium efter en lang, hektisk dag. I samarbejde med industriel designer Ditte Vestergaard Guldbrandsen udforsker JUNA nu soveværelset med tekstilserien Labyrinth, der bringer rolig fordybelse ind i rummet gennem labyrinter af grafisk liv og samtidig bejler til det moderne middagsbord med dækkeservietter og akryldug i trendfarven kølig grå.

» Se den fulde pressemeddelelse her


Ny stoflighed til den skandinaviske bolig

Polstrede møbler, gardiner, gulvtæpper, puder, plaider – vi indretter os med tekstiler som aldrig før, for ”stoflighed” er blevet en megatrend i den moderne bolig. Den øgede involvering i designuniversets bløde side præger også Rosendahl Design Group, der er Skandinaviens førende multibrand designhus og leverandør af produkter til bord og bolig. Designvirksomheden opkøbte tidligere på året tekstilklassikeren ”JUNA”, som med over 40 års tekstilhistorie og et stærkt nordisk design-DNA fuldender borddækningen og indretningen af køkkenzonen og soveværelset med trendy kvalitetstekstiler og samtidig bygger bro til tekstildesignkategorien, hvor Rosendahl Design Group har stærke kompetencer.

» Se den fulde pressemeddelelse her

Antic Cross, Dækkeservietter
Color Block sengetøj


Blød Color Blocking

At indrette med tekstiler er et greb, der bejler til den bløde side hos mange designfans og har stort fokus i interiørmoden i dag. Hidtil har trenden koncentreret sig om puder, gardiner og tæpper, men nu er tekstil-manien også flyttet ind i boligens mest private rum – soveværelset. Det stiller nye krav til både farvepaletten og funktionaliteten, som JUNA denne sæson kommer i møde med kollektionen ”Colorblock”. En serie opsigtsvækkende og grafiske boligtekstiler, der bygger bro til modeuniverset og ændrer rummets indretning gennem sine nordiske farvekontraster.

» Se den fulde pressemeddelelse her


Rå romantik til boligens tekstilunivers

Ifølge ordsproget ”ligger man, som man selv har redt”, og det har, bogstavelig talt, aldrig været mere sandt. I dag topper sengelinned og boligens øvrige tekstilprodukter nemlig trendbarometeret og er med til at sætte scenen for rummets stemning – fra hotelluksus til Simple Living. Med efterårets nyhed, Antic Cross, væver JUNA rå og romantiske referencer ind i en serie nye design, der passer til soveværelset, køkkenet og bordet og frister den moderne bolig med diskret print og en douce palet af nordiske farvetoner i hvid, grå og blå.

» Se den fulde pressemeddelelse her

Antic Cross, viskestykker
Dog dug


Jul på en prik

Julen er et traditionsrigt samlingspunkt for de fleste familier. Som højtid, men også som et kulinarisk fællesskab, hvor vi mødes og hygger omkring det veldækkede julebord. For mange spiller juledugen derfor en helt særlig rolle, og med det for øje har JUNA skabt ”Dot”. Et diskret damaskdesign fuld af vinterstemning og skandinavisk minimalisme, der indbyder til julens borddækning, men kan bruges i hele den kolde tid med sit grafiske sne-print og kølige farvepalet af grå, blå, hvid – og naturligvis også rød.

» Se den fulde pressemeddelelse her

Webshop

- Fri fragt
- Hurtig levering (2-3 hverdage)
- 30 dages gratis retur

Find forhandler

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

Vi bruger cookies X