Vis min kurv
Kurv
 
0

Din kurv er tom

Kurv 0Pressemeddelelser

Her finder du pressemeddelelserne fra 2019 vedrørende produktnyheder:

» Til pressekontakt
» Til billeddatabasen


Økobølge

Den gode søvn betragtes i dag som et afgørende parameter for trivsel og velvære – men den er ikke noget, man kommer sovende til. Selv det bedste sovehjerte har gavn af den rigtige seng, den rette temperatur og en digital detox før sengetid, og samtidig er sengetøjet i fokus som aldrig før. Moderne sengetøj sætter nemlig ikke blot dekorative detaljer på soveværelsets indretning, men skaber en naturlig og behagelig følelse for natten med økologiske tekstiler og sprøde teksturer. Præcis som efterårets JUNA-nyhed, Check, der fortolker kultkvaliteten ”bæk og bølge” i en serie klassiske blå og grønne tern i økotex bomuld.

» Se den fulde pressemeddelelse her


Hamam med omtanke

Hensynet til miljøet og respekten for naturens ressourcer er for længst rykket ind i den moderne bolig – også på badeværelset, hvor vi bruger vand med omtanke og indretter med tekstiler i økologiske materialer. I tråd med denne trend lancerer JUNA nu Reflection: Et velsugende håndklæde i hamamdesign, der bejler til bæredygtigheden i 100% økologisk bomuld og tolker de etniske frynser ind i den skandinaviske designtradition med melerede naturtoner og muligheden for at bruge Reflection i både køkkenet og badet.

» Se den fulde pressemeddelelse her


Vaffelvævet tæppetrend

Tekstilerne er for længst flyttet ind i den moderne bolig – og det samme er det bløde throw, der som en mellemting mellem plaiden og sengetæppet har naturlig multifunktion i interiørmoden. Her reder JUNA-nyheden View op på sengen med kølig og luftig vaffelvævning, der er skræddersyet til den gode søvn, hvis ikke det casual tæppe allerede er flyttet ind i lænestolens hyggekrog og forlænger følelsen af sommer lidt endnu med bohemede frynsedetaljer og lyse, indbydende scandicolours.

» Se den fulde pressemeddelelse her


Grangrøn Juna jul

Natale er JUNAs bud på en moderne juleklassiker. Det sæsonaktuelle design kombinerer skandinavisk julesymbolik med et stramt, grafisk udtryk og passer både til traditionalister og minimalister, når bordet skal dækkes i december. Nu lanceres Natale i en ny, grangrøn nuance og årets juledug er samtidig et ægte ”smart living” design, hvor praktisk jacquardvævning i bomuld og polyester gør overfladen smuds- og væskeafvisende, så dugen kan bruges flere gange mellem hver vask.

» Se den fulde pressemeddelelse her

Tidligere pressemeddelelser fra Juna

Er du interesseret i at se, hvad vi har skabt tidligere, så se her:

 

» PRESSEMEDDELELSER FORÅR 2019
» PRESSEMEDDELELSER 2018

» PRESSEMEDDELELSER 2017

» PRESSEMEDDELELSER 2016

Webshop

- Fri fragt
- Hurtig levering (2-3 hverdage)
- 30 dages gratis retur

Find forhandler

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

Vi bruger cookies X