Vis min kurv
Kurv
 
0

Din kurv er tom

Kurv 0Pressemeddelelser

Her finder du de seneste pressemeddelelser vedrørende produktnyheder Juna.

» Til pressekontakt
» Til billeddatabasen


Sengetøj til timeout

I dag betragtes soveværelset som den moderne boligs refugium. Det er her, vi lader op og lukker ned efter en lang dag – og det påvirker naturligvis soveværelsets tekstiler, der skal være rolige og rekreative, samtidig med at de klæder rummet på efter aktuelle trends og tendenser. Sengetøj har altid været en fokuskategori i Junas kollektioner, og det store udvalg af sengesæt får hver sæson følgeskab af nye, sanselige design, der kan være både vævede og printede. Dette forår med særligt fokus på urban nature og det velvære, som naturens stemninger, materialer og motiver fører med sig, når de inviteres indenfor.

» Se den fulde pressemeddelelse her


Køkkentekstiler med trendfaktor

Viskestykket er de seneste år gået fra need to have til nice to have i køkkenkategorien – og trenden er ingen tilfældighed. I takt med at det personlige køkken har erstattet samtalekøkkenet, er behovet for accessories og tilbehør nemlig steget markant, for ligesom sofapuden er viskestykket ikke kun funktionelt, men en effektiv stil- og indretningsmarkør, der med få velvalgte design kan ændre rummets DNA. Junas kollektion byder hver sæson på nyheder, som sammen med det eksisterende, store sortiment bejler til enhver våd køkkendrøm, når opvasken skal tages, eller hænderne skal tørres med stil. Ensfarvet eller mønstret, hør eller vaffelvævning, naturnuancer eller pasteller. Kun fantasien og samvittigheden sætter grænser, for alle Juna viskestykker er økologiske og vævet i en høj kvalitet med optimal sugeevne.

» Se den fulde pressemeddelelse her


Broderi anglaise til bordet

Broderi anglaise er et af tekstiluniversets ikoner. Det skødesløse bomuldsstof med hulmønster klæder både fashionfolket og boligen på og har et udtryk af ”cosy chik”, der er som skabt til Nordic Living. Dette forår lancerer Juna derfor Celebrate: En kollektion i grå og hvid broderi anglaise, der, som navnet antyder, hylder borddækningen med et uformelt dugedesign fuld af feminin naturlighed.

» Se den fulde pressemeddelelse her


Multicolour til luksusbohemer

Multicolour er et klassisk farvegreb, der har stor effekt i moderne indretning – ikke mindst med tekstiler. Et hyggeligt sengetæppe eller en skødesløs plaid over stoleryggen sætter med det samme personlighed på rummet, og i forårets nye Land-kollektion skruer Juna op for farveglæden i douce pastel. Med brede striber i blå, lyseblå, rosa og sand emmer både den vaffelvævede plaid og sengetæppet af nordisk naturlighed, og de uformelle frynser gør samtidig designet perfekt til soveværelset og i stuen hos alle luksusbohemer.

» Se den fulde pressemeddelelse her


Rå ud i det blå

Junas Rå-kollektion kom til verden sidste år i samarbejde med kokkeprofilen Jesper Vollmer fra madhuset af samme navn – og den smagfulde tekstilserie har allerede mange fans blandt både fagfolk og foodies. Den store popularitet har givet Juna appetit på mere inspiration fra det professionelle køkken, og dette forår udvider brandet derfor Rå-universet med to nye outdoorprodukter, der tager gastronomien ud under åben himmel: En picnictaske med workwear detaljer samt et bæredygtigt picnictæppe i genanvendt plast.

» Se den fulde pressemeddelelse her


Påske med ny naturlighed

I disse år er påsketraditionen under forandring. Vi samles stadig med familie og venner til klassisk påskefrokost eller brunch i helligdagene, men i den moderne kultur er påsketiden først og fremmest en forårsbebuder, der sætter scenen til den lyse tid, som er på vej. Med det i tankerne har JUNA versioneret sit grafiske påskedesign, Easter, der nu dækker op til forår i lys grøn. Den delikate damaskdug får følgeskab af en ny kollektion af ornamenterede ophæng, der fortolker påskens symbolik i trendy kniplingelook og skaber øjeblikkelig stemning overalt i boligen.

» Se den fulde pressemeddelelse her

Tidligere pressemeddelser fra Juna

Er du interesseret i at se, hvad vi har skabt tidligere, så se her:

 

» PRESSEMEDDELSER 2018
» PRESSEMEDDELSER 2017

» PRESSEMEDDELSER 2016

Webshop

- Fri fragt
- Hurtig levering (2-3 hverdage)
- 30 dages gratis retur

Find forhandler

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

Vi bruger cookies X